Az IHRSF-ről

2017-ben alapult meg, mint szervezet, s célja, hogy összefogja, és biztonságosan kormányozza az autó és motor sport közösséget.

Mi az a International High-Speed Racing Federation?

A verseny pályákon szerzett szakértelem révén az IHSRF Közepes méretű szervezetté nőtte ki magát, mely nem csak a motoros- és -autó sportokat támogatja, hanem azok biztonságáról, és elérhetőségéről is gondoskodik. Mint ilyen Szövetség, három különböző téren működteti magát: Sport, Kampányok és Mobilitás.

Mobilitás részlegen célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tehessük a biztonságos közlekedéshez szükséges eszközöket, rendszereket, megfizethető áron. Ezeket a fenntartható mobilis rendszer formák előmozdítása viszont arra késztette a Federációt, hogy kötelezze el magát a globális fentarthatósági kezdeményezések mellett, valamint, hogy az IHSRF közúti közlekedésbiztonsági fellépéseihez a legfontosabb válaszokat találja. Ez az egész Ausztriára, és Magyarországra kiterjedő kampány az Európai-Únió közúti közlekedés-biztonságának támogatása érdekében 2017-ig egészen 5 millióval csökkenti a halálos áldozatokat az utakon.

Motoros és autó sport irányító testületeként az IHSRF biztosítja, hogy a tisztességes, jól szabályozott, és mindenekelőtt biztonságos események a lehető legtöbb téren mozoghassanak.

Röviden: Az IHSRF célja, hogy biztonságban, és dinamikusan mozogjon.

Teljes erővel a tiszta versenyek felé

Az autó- és -motor versenyzés a 20. század elején robbantotta magát be a közéletbe, de a biztonságot és a tisztességes versenyt szabályozó szervezetek nélkül az IHRSF 1 klubból álló társulatként szövetkezett a világban levő némely országban található verseny pályát üzemeltető cégekkel. Az IHRSF jelenlegi egyetlen regisztrált céges tagja, a Hawkins Engineworks , melynek tagjai irányítják a Föderáció jövőjét. Ámbár valóban, ők az egyetlenek, továbbra sem zárkóznak el attól, hogy a Föderációhoz több cég csatlakozhasson, mérettől függetlenül.

A Sebesség szenvedélyén túl

Kevés versenyképes törekvés kínálja az autó- és -motorsportok által nyújtott adrenalin igazi izgalmát. A jelenleg beindított projektünk , a Road Car Race Series keveréke a csúcstechnológiát, és a nagyszerű ragyogást tükrözi: erőteljes autóvezérlés, modern felszerelés, Kiváló minőségű Gumi. Ez az egyveleg képes beindítani mind a versenyző, mind a néző szenvedélyét - a sport iránti szenvedélyt.

A nyers érzelmeket viszont mindenképpen nyugodt irányítással kell alátámasztni, és itt van az, hogy az IHRSF többféle rendezvénysorozatban működik, szabályozza azt, s ítélkezik. Az IHRS autó- és -motorsport legnagyobb Nemzetközi bírája: a szabályozói szaktudás,és páratlan sportigazgatási rendszer biztosításáért a legvégsőkig elmegy, hogy mevédje ezen értékeket, mind a sportot űzőknek, versenyzőknek, mind annak nézőinek.

Biztonságos kezekben

Felismerve, hogy ezen sportágak természetüknél fogva kifejezetten veszélyesek, az IHRSF folyamatosan dolgozott a verseny minden szintjén a biztonság javítása érdekében. Az IHRSF büszke arra, hogy az évben felkarolt, kezdetben kissebb versenyeken levő balesetek szűma jelentősen, egészen 60%-al csökkent. Önelégültségre azonban semmi szüksége. A jelenlegi projekt irigylésre mélt biztonsági rekordot tartalmaz, más kategóriákban is lesz lehetőség a hasonló biztonsági szint eléréséhez: Az IHRSF egyik védjegye a biztonság, és elkötelezte magát a halálesetek és súlyos sérülések felszámolására az autó- és -motoros sporto minden formájától. Az IHRSF üzenete nagyon is egyszerű: “Biztos kezekben vagy.

Archívum

Naptár